Hello✨
Today we will make another egg recipe🍳
cloud egg☁️
As the name suggests, a fluffy recipe like a cloud✨
If you're ready, let's get started ✨
✅First, we separate the egg white so that there is no yolk in it.
✅Then we add 1 pinch of salt to the egg white and whisk until the mixer aid turns white and does not flow when we turn the bowl upside down.
✅ We either lubricate our tray with a little oil or lay out greaseproof paper.
✅ We open a well in the egg white to put the yolk of the egg and cook it in a preheated 180 degree oven for 5 to 6 minutes.
✅Then we transfer the yolk of the egg to the wells we have opened.
✅ We bake in the oven at 180 degrees for 3 to 4 minutes together with the yolk.
Bon appetit☁️🥚
To receive nutritional advice: my e-mail address
with dytaysegulozen@gmail.com
or via comment:)
Merhabalar✨
Bugün bir başka yumurta tarifini yapacağız🍳
Bulut yumurta☁️
Adından da anlaşılacağı üzere bulut gibi pofuduk bir tarif✨
Hazırsanız başlayalım ✨
✅İlk olarak yumurta’nın beyazını içinde hiç sarısı olmayacak şekilde ayırıyoruz
✅Daha sonra yumurtanın beyazına 1 fiske tuz atıp mikser yardımı beyaz olana ve kabı ters çevirdiğimizde akmayıncaya kadar çırpıyoruz
✅Tepsimizi ya çok az bir yağla yağlıyoruz ya da yağlı kağıt seriyoruz
✅Yumurtanın beyazının içine yumurtanın sarısını koyacağımız şekilde bir kuyu açıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5 ila 6 dk pişiriyoruz
✅Ardından açmış olduğumuz kuyulara yumurtanin sarısını aktarıyoruz
✅180 derece fırında 3 ila 4 dk da sarısı ile birlikte pişiriyoruz
Afiyet olsun☁️🥚
Yorumlar
Yorum Gönder